KlAn AkAdEmIa JaSkInI WilKoŁaKóW S. 14
Moderator
kazim napisał:
...........
ps. szkocikto musi byc z Ciebie kawal babki
jak grasz w pilke reczna, moze zastosujesz jakis dobry klincz w wojnie
, a i powiedzcie mi odrazu o co chodzi w tych wojnach
, bo ja ta gierke to tak troszke z doskoku traktuje
heh... nie szkocik:* (dosyć fajnie to brzmi szkocik... )tylko szocik... wzieło sie to od mojego nazwiska
Ale kazdy ma prawo do pomylki wiec sie juz nie czepiam... =* wow.. kawal babki ze mnie mowisz... zeby grac w pilke reczna w sumie trzeba miec troszke cialka... Widze ze mam doczynienia z jakims ekspertem w tej dziedzinie!! Trenowales moze??
Co do trenowania to ja sie moge pochwalić sporą listą trenowanych dyscyplin chociaż na sportowca zabardzo nie wygladam
Nr1 na mojej liście jest jakze lubiana przezemnie siatkówka
Na drugim miejscu jazda na rowierze (długie dystanse) głownie dla przyjemności to robie i daje mi ta jazda satysfakcje i mozliwość pochwalenia sie co dokonałem
Na trzecim miejscu byl krutki epizod z piłką nożna ale kto wie czy jeszcze nie wroce do tego. Na czwartym miejscu bieganie ale tutaj raczej nie mam wielkich sukcesow bo nigdzie nie startowałem
Piate i cyba ostatnie bedzie łucznictwo
no i chyba tyle
teraz wiecej czasu spedzam na kompie niz na trenowaniu ale niedługo sie to zmieni
Moderator
hehe.. a ja cały czas myślałam ze Ty (rutra112) jestes dziewczyna... fajnie teraz wiedziec JA mieszkam w woj. Małopolskim
Nowa Huta Rullezzzz....
nowicjusz
nie wiem czy kogoś to ciekawi ale wczoraj pisałem maturę, ale była głupia przewiduję ze będzie w plecy, zawsze można pisac za rok
szocik2211 napisał:
hehe.. a ja cały czas myślałam ze Ty (rutra112) jestes dziewczyna... fajnie teraz wiedziec
JA mieszkam w woj. Małopolskim
Nowa Huta Rullezzzz....
hehe.. a jeszcze nikt mnie nie pomylił z dziewczyną ale ok nic się przecież nie stało ;]
Moderator
Damianku nie przejmuj się bedzie Dobrze... trzymam Qciuki..
Moderator
No a ja za rok mam sprawdzian gimnazjalny.... teraz pisałam próbny i kiespsko mi poszedł
Moderator
no piknie... mój tata własnie pracuje w Irlandii bo w PolSce.. sie nieda normalnie zarabiać !!